Pressrelease - ny webbutik med färdigstylade stilleben.

stilleben by sanne



Stilleben by Sanne- ny webbutik med färdigstylade stilleben.

www.stillebenbysanne.se

2013-03-13

En ny inredningsbutik har slagit upp portarna på webben. Hos stillebenbysanne.se säljs inredning i ett kit.  Det erbjuds både små och stora stilleben i olika stilar till hemmets alla rum med möjlighet att beställa helt efter egna önskemål. De flesta produkterna är unikt hopplockade med vintagedetaljer för att ge kunderna något extra personligt.

Idén till Stilleben by Sanne har grott länge, men det var för knappt ett halvår sedan som Sanne och Elin bestämde sig för att satsa på deras gemensamma intresse, inredning. ”När man går in i en inredningsbutik så känner man sig ofta väldigt inspirerad av alla de fina sakerna. Men man har ju inte råd att köpa allt, så då slutar det ofta med att man kommer hem med en fin grej. Men när man sen placerar den i sitt hem så blir det inte riktigt samma sak, samma känsla, då man inte har alla fina detaljer till föremålet. Och det är så idén om Stilleben by Sanne kom till, att man ska kunna köpa allt i ett kit.”, berättar Elin.
Ett stilleben kan vara allt från det stora blickfånget i ett rum till den lilla detaljen i en hörna. Det kan även vara dekoren till en bröllopsdukning eller något trevligt på bordet i konferensrummet. ”Ett litet stilleben kan vara den perfekta gå bort presenten. Det går även att förändra och förnya, det räcker att byta ut en detalj till t.ex. ett påskägg så har man ett fint påskstilleben.”, tillägger Sanne som är företagets stylist.
De flesta produkterna är vintage vilket de tycker bidrar till ett stillebens unika stil. ”Vi båda är väldigt mycket emot slit och släng och inreder själva mest med loppisfynd och vintage. Dessutom är det lättare att hitta något som kanske inte många har och inredning handlar mycket om att kunna uttrycka sin personliga stil”, fortsätter Sanne. Både Elin och Sanne letar inspiration på mässor, inredningsbloggar och i magasin men vill inte påstå att de är speciellt styrda av modet. ”Självklart influeras man av det rådande modet, men i det stora hela går vi på känsla och vad vi själva tror att folk vill ha i sitt hem.”, förklarar Elin.
Att det blev en webbshop kändes ganska självklart för Sanne och Elin i och med den växande marknaden på nätet. De tror inte att deras webbshop har någon speciell åldersmålgrupp utan vänder sig till kunder i alla åldrar. ”Vi har en föreställning om att alla vill ha det fint hemma, däremot har inte alla inredning som största intresse och prioritering. Till dessa letar vi upp de fina personliga detaljerna och matchar ihop, det enda kunderna behöver göra är att klicka hem det. Näthandel är ju så smidigt.”, berättar Elin.
På företagets hemsida finns fyra kollektioner till våren 2013 – Romantic, Flower & Feather, Nature och Raw. Dessutom finns just nu en gästande kollektion, Påsk. ”För att inte bli för spretiga och för att få en röd tråd valde vi att arbeta med kollektioner. Dessa kommer att få olika uttryck efter årstid eller till och med bytas ut under årets gång. Självklart erbjuds även vissa säsongs- och högtidsbaserade stilleben, man vill ju ha något fint på påskbordet.”, berättar Sanne.
Service, prisvärdhet och personlighet är det som Sanne och Elin tycker är viktigast. Att ha en bra kundkontakt trots att de inte träffar kunderna på riktigt är något som de prioriterar. De erbjuder även kunderna möjlighet att komma med önskemål och påverka sina produkter för att ta personligheten ytterligare ett steg. ”Hittar man inte exakt det man letar efter på vår hemsida kan man alltid kontakta oss för att utforma sitt drömstilleben. Dessutom när man köper ett stilleben skickar vi med en bild på hur vi valt att ställa upp det, men inget står i vägen för egen kreativitet. Man får ändra och flytta om som man vill, det är det som är det roliga med inredning.”, avslutar Elin.
www.stillebenbysanne.se ägs av Susanne Bjelkmark och Elin Hammarström Bjelkmark och bedriver försäljning av stilleben i personlig stil.



Kommentarer

Populära inlägg